Till dig som är liten och finns inuti : Breven från bloggen

Till dig som är liten och finns inuti : Breven från bloggen - Linnéa Regnlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linnéa Regnlund
DIMENSIONERA
12,71 MB
FILNAMN
Till dig som är liten och finns inuti : Breven från bloggen.pdf
ISBN
5936917377120

BESKRIVNING

Det här är en bok som är en fortsättning på Till dig som är liten och finns inuti. Mellan 2016 och 2017 hade författaren en blogg på Vårdguiden 1177.se där hon skrev om trauma och dissociation, och där postades varje vecka ett brev till små delar som finns inuti. I den här boken är de breven samlade.Den här boken är annorlunda än den första boken (som heter Till dig som är liten och finns inuti) eftersom texterna i den här kommer från en blogg. Här är det mer av relation mellan författaren och de (för det mesta) okända och tysta små delar som läste. Det är vardag blandat med förklaringar eller funderingar kring saker som är svåra. Emellanåt kommer det också tips på böcker eller beskrivningar på saker man kan pyssla.Med i boken finns figuren Rutger, en tecknad figur som följer en genom tankar och händelser och gör boken mjukare och mer tillgänglig.Boken vänder sig framför allt till den som själv har små delar inuti pga komplex PTSD och/eller en dissociativ problematik. Delar av den kan vara till hjälp även för den som på ett annat sätt upplever sig ha ett inre barn.

Som inte vill vara lika ensam mer.Här finns tröst, stöd och oensamhet. Och en hel del försök att förklara sånt som är svårt att förstå, sånt som brukar trassla ihop sig till ... Från ett annat perspektiv Om psykiatri utifrån mina ...

Som inte vill vara lika ensam mer. Här finns tröst, stöd och oensamhet. Till dig som är liten och finns inuti av Linnéa Regnlund är en bok för det lilla, vilsna barnet inuti.

RELATERADE BÖKOR