Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering

Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering - Stig Högsta | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stig Högsta
DIMENSIONERA
9,72 MB
FILNAMN
Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering.pdf
ISBN
9263713957360

BESKRIVNING

Leverera dig själv är en bok som hjälper dig att nå dina mål oavsett om det gäller att prestera på jobbet eller att få en utvecklande fritid.  Den visar hur du genom planering och träning kan bli en bättre golf spelare, lära dig ett nytt språk eller kanske skriva en bok. Genom att upprätta styrkort för vad du vill åstadkomma ger du dig själv möjligheten att nå dit du vill. De fungerar för privatlivet såväl som för chefen som vill utveckla sig själv och sina medarbetare. Styrkort kan göras både för den enskilda människan och för ett stort företag. Metoden arbetar utifrån ett helt unikt koncept där ledarträning, coachning och karriärutveckling kombineras. Du kan naturligtvis ha användning av den oavsett vad det är du vill förbättra. En vision är det enda du inledningsvis behöver för att förverkliga dina drömmar. Stig Högsta har lång erfarenhet av att driva förändringsarbete och att utveckla affärer. Han har arbetat som chef inom detaljhandel på den nordiska marknaden och i dag arbetar han som företagsrådgivare och karriärcoach. Han skriver även krönikor om ledarskap på Facebook-sidan Jaga dina drömmar. hogsta.se | jagadinadrommar.se Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 4 t. 56 min.Uppläsare: Björn Löfgren

289 kr Ginza. 289 kr Ginza: LogiLink Kassett till MP3.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering Stig Högsta Mp3-skiva.

RELATERADE BÖKOR