I dina ögon : en pappas berättelse om när orken tar slut i väntan på hjälp

I dina ögon : en pappas berättelse om när orken tar slut i väntan på hjälp - Thomas Nybom | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Nybom
DIMENSIONERA
8,30 MB
FILNAMN
I dina ögon : en pappas berättelse om när orken tar slut i väntan på hjälp.pdf
ISBN
1316769136564

BESKRIVNING

I Dina ögon handlar om hur Thomas tidigt anar något annorlunda hos sin dotter. Han söker hjälp i jakten på en lösning hos myndigheter men får istället i flera år kämpa mot det han behöver minst - skuld. Den oförstående omgivningen och bristen på stöd blir till slut övermäktig och det för hans dotter ifrån honom. Trots dotterns frånvarao finns känslorna ständigt närvarande; sorg, ilska och frustration men även stolthet, glädje och hopp. Thomas Nybom är pappa till fyra barn varav Shara är den näst äldsta. Han bor utanför Norrköping och har arbetat med personer med neuropsykiatriska diagnoser i tjugo år och handleder även inom ämnet NP. År 2009 startade han lokalföreningen NP Vision, som är en anhörigförening för personer med neuropsykiatriska diagnoser.

De sökte hjälp men det var svårt att finna rätt stöd. Berätta om din bok! Min bok är en berättelse om när orken tar slut i väntan på hjälp. Min dotter visade tidiga tecken på att vara annorlunda.

Min dotter visade tidiga tecken på att vara annorlunda. Jag sökte hjälp men fick vänta i många år innan hon fick hjälp.

RELATERADE BÖKOR