Nere för räkning : En berättelse om utmattningsdepression

Nere för räkning : En berättelse om utmattningsdepression - Benny Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Benny Nilsson
DIMENSIONERA
8,1 MB
FILNAMN
Nere för räkning : En berättelse om utmattningsdepression.pdf
ISBN
3007976612000

BESKRIVNING

Utbrändhet och depression är de nya folksjukdomarna. Nedstämdhet, orkeslöshet, minnessvårigheter, sömnproblem, social isolering, oro, muskelvärk och självmordstankar är illa nog. Men omgivningens brist på förståelse kan vara lika illa. I Nere för räkning berättar Benny Nilsson öppet och engagerande om sin sjukdom, samt om schematerapi och Acceptance Commitment Therapy, tredje vågens kognitiva beteendeterapi. Det är en personlig och samtidigt allmängiltig historia om den livslånga vägen till utbrändhet och orsakerna bakom.Men det här är ingen självhjälpsbok. Snarare tvärtom. Nere för räkning visar att man oftast måste skaffa professionell hjälp för att kunna hantera utmattningsdepression.Benny Nilsson är fil. kand. i idéhistoria och fil. mag. i litteraturvetenskap.

Men det här är ingen självhjälpsbok. Snarare tvärtom.

Köp boken Nere för räkning : En berättelse om utmattningsdepression av Benny Nilsson (ISBN 9789197749572) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR