Svenskan 8 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Svenskan 8 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Petra Andersson, Sam Hydén, Håkan Obbel | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Petra Andersson, Sam Hydén, Håkan Obbel
DIMENSIONERA
10,3 MB
FILNAMN
Svenskan 8 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt.pdf
ISBN
2780594871593

BESKRIVNING

Svenskan är ett basläromedel i svenska för årskurserna 6-9, med utgångspunkt i nyskriven och klassisk litteratur. Med Svenskans gedigna innehåll följer den både kursplanen i svenska och den i svenska som andraspråk. SVENSKAN OCH LGR 11 Arbetssätt och innehåll i Svenskan överensstämmer med de nya kursplanerna i svenska och svenska som andraspråk, och alla uppgifter och övningar är kopplade till de gällande kunskapskraven. LärarpaketI lärarpaketet ingår digitala resurser, elevens digitala läromedel samt en tryckt lärarhandledning. Lärarpaketet är giltigt för ­tre användare, utan begränsning i tid.Den tryckta Lärarhandledningen är din bok för inspiration och hjälp. Den innehåller bland annat: lektionsplaneringar översikter över arbetsgången i kapitlen litteraturförslag värderingsövningar.Lärarhandledningen innehåller också en digital resurs med: förberedda genomgångar bedömningsstöd i form av avprickningslistor, matriser och exempeltexter att tolka och analysera kopieringsunderlag.Lärarpaketets digitala resurs når du med hjälp av de tre koder som finns på omslagets främre insida. Här finns hela boken digitalt och alla kopieringsunderlag som nedladdningsbara filer.

Sedan år 2000 har World Internet Institute samlat in data om hur den svenska befolkningen använder informations- och kommunikationsteknik samt hur detta påverkar enskilda individer, familjer och samhället. Publicerad 2018-10-03. ISBN: 9789144106670.

Det är viktigt med en grundläggande start för att skapa förutsättningar för ett fortsatt lärande. I Möt svenskan får eleven långsamt och metodiskt träna sitt nya språk.

RELATERADE BÖKOR