Koll på Geografi 4 Lärarhandledning

Koll på Geografi 4 Lärarhandledning - Kjell Haraldsson, Hanna Karlsson, Lena Molin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kjell Haraldsson, Hanna Karlsson, Lena Molin
DIMENSIONERA
6,8 MB
FILNAMN
Koll på Geografi 4 Lärarhandledning.pdf
ISBN
2062796047956

BESKRIVNING

Nu kommer Koll på Geografi 4, 5 och 6! Böckerna är en ny reviderad upplaga av serien Koll på Sverige, Koll på Europa och Koll på Världen. Koll på Geografi ger eleverna kunskaper och färdigheter som är viktiga för att kunna hantera frågor som rör sambandet mellan människa, natur och samhälle och en hållbar framtid. Materialet ger eleverna möjlighet att utveckla de förmågor som lyfts fram i kursplanen för geografi. I lärarguiden finns metodiska tips, underlag för diskussioner, bakgrundsfakta för läraren och kopieringsunderlag till samtliga kapitel. I ett avsnitt beskrivs hur ett språkutvecklande arbetssätt i SO-ämnena kan bedrivas. Lärarguiden innehåller även underlag för fältstudier, tester och bedömningsmatriser. Grundboken och aktivitetsboken hänger samman. I årskurs fyra ligger fokus på Sverige. Eleverna läser om olika landskapstyper, naturresurser och om hur människan påverkat landskapet. Här presenteras även kartan och vattnets kretslopp. Andra avsnitt är ”Så formades Sverige”, ”Sveriges natur”,” Sveriges naturresurser”, ”Vatten”, ”Väder och klimat” och ”Sveriges befolkning”.

av Lena Molin, Hanna Karlsson, Kjell Haraldsson. Skickas inom: 5-9 vardagar .

Koll på Geografi ger eleverna kunskaper och färdigheter som är viktiga för att kunna hantera frågor som rör sambandet mellan människa, natur och samhälle och e... Pris: 119 kr. Häftad, 2017.

RELATERADE BÖKOR