Kraften i din röst : hur ditt sätt att tala påverkar din vardag

Kraften i din röst : hur ditt sätt att tala påverkar din vardag - Elisabet Mohammar | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elisabet Mohammar
DIMENSIONERA
9,9 MB
FILNAMN
Kraften i din röst : hur ditt sätt att tala påverkar din vardag.pdf
ISBN
4598188551064

BESKRIVNING

Hur viktig är en röst? Vad betyder det hur vi låter? Räcker det inte med att synas?Yta räcker långt idag. Det gäller för den som nöjer sig med att uppmärksammas för stunden. Röster går däremot på djupet och avslöjar vad som finns där. Så fort du öppnar munnen börjar mottagaren registrera din personlighet, din identitet. Värderingarna söker hos mottagaren sin hemvist enligt invanda mönster. Du placeras in i ett mentalt fack. Om röst, kroppsspråk, blick och budskap inte harmonierar så hamnar du i facket för bristande trovärdighet. Det väcker tveksamhet i kontakten. Det mentala avståndet ökar. Du får svårt att komma tills tals. Den pålitliga rösten är en röst som håller och kan varieras efter möte och situation. En effektiv röst är som en våg av bekväma toner som bär fram orden, utan ansträngning. Den uppfattas i samklang med kroppsspråket och budskapets innehåll. Den mentala närheten ökar. Det blir skönt att lyssna. Samtalets förutsättningar förbättras och goda lösningar ligger inom räckhåll. Kraften i din röst

Det är också ett bra sätt att bekräfta dina medarbetare. Återkopplingen behöver vara kopplad till ett beteende för att den ska kunna bidra till en förändring.

Vi använder rösten för att kommunicera, informera, beröra, förklara och uttrycka olika känslor. Röst är makt, en nyckel och ett verktyg som spelar stor roll i såväl yrkesliv som vardag. "Hur kan väljarna inbilla sig att det finns pengar som var och en skall ha sin beskärda del av" Ebbe, 71, Bålsta "När få deltar i politiken får vi de politiker vi förtjänar" Genom att erbjuda stillhet och lugn till din kropp och ditt sinne kommer du att kunna höra din innersta röst.

RELATERADE BÖKOR