Mattehoppet Längd - Lärarstöd och spel

Mattehoppet Längd - Lärarstöd och spel - Susanne Lantz | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne Lantz
DIMENSIONERA
5,25 MB
FILNAMN
Mattehoppet Längd - Lärarstöd och spel.pdf
ISBN
5919350710877

BESKRIVNING

Mattehoppet Enheter är uppdelat i fyra delar: Längd, Massa, Volym och Pengar.Det är ett fristående läromedel som innehåller material för användning från årskurs 1 med sikte på kunskapskraven i årskurs 3. Det passar även bra som material för återinlärning eller undervisning i små steg, även för äldre elever.Progressionen kan göras individuell för eleverna. Materialet kan användas intensivt eller återkommande i undervisningen. Spelen i materialet bidrar till att eleverna får en introduktion eller repetition på ett enkelt och varierande sätt. Lärarstöden innehåller spel och arbetsblad i form av kopieringsmaterial.Mattehoppet Enheter innehåller också fyra elevböcker där eleverna får möjlighet till ytterligare träning. Använd dessa som läxböcker eller som en uppföljning efter varje moment.Författare till Mattehoppet är Susanne Lantz. Hon är legitimerad speciallärare med inriktning matematikutveckling och verksam som utvecklingsledare i Tranås kommun.

Publicerad: Nacka : Askunge, [2016] Svenska 146 s. Serie: Mattehoppet Bok Läromedel Roligt spel som tränar koncentration, precision, uthållighet, finmotorik och öga-hand-koordination.

Sedan följer spel inom samma område och avslutas med ... Mattehoppet består av fem lärarstöd med kopieringsmaterial och fem separata elevböcker. Varje lärarbok/lärarstöd innehåller spel, arbetsblad och konkretionsmaterial till respektive område.

RELATERADE BÖKOR