Det är inte du, det är dom : en peppbok för föräldrar

Det är inte du, det är dom : en peppbok för föräldrar - Sofia Falk, Therese Krupa Syllner | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofia Falk, Therese Krupa Syllner
DIMENSIONERA
6,68 MB
FILNAMN
Det är inte du, det är dom : en peppbok för föräldrar.pdf
ISBN
2072212729085

BESKRIVNING

Få kan peppa dig, få dig att skratta och ge dig styrka att klara av småbarnskaoset så som författarna bakom humorbloggen Hormoner och hemorrojder. Denna bok består av nyskrivna texter om allt som förändras när man får barn: relationen, sexlivet, kroppen och inte minst hemmet. Dessutom innehåller den roliga infografer, listor och svar på tal till ovälkomna tyckare. Allt designat för att kunna läsas under amning/matning, eller de sällsynta och åtråvärda tillfällen man får vistas ensam på toaletten. Sofia Falk & Therese Krupa Syllner startade bloggen Hormoner och hemorrojder tillsammans när de båda fick sina första barn. Det här är deras andra bok.

Det finns det andra som är bättre på. Däremot är det få som kan peppa dig, få dig att skratta och ge dig styrka att klara av småbarnskaoset så som för... Det är inte du, det är dom: en peppbok för föräldrar (Danskt band, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Det är inte du, det är dom - en peppbok för föräldrar av Falk, Sofia: Det är inte du, det är dom är ingen vanlig föräldrahandbok med tips om hur du får ditt barn att sova hela natten eller äta från hela kostcirkeln.

Det här är deras andra bok. Relaterade produker. Det är inte du, det är dom : en peppbok för föräldrar.

RELATERADE BÖKOR