Glimtar av nästa liv : 25 personer om sina nära-döden-upplevelser

Glimtar av nästa liv : 25 personer om sina nära-döden-upplevelser - Dr Richard Kent, Val Fotherby | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dr Richard Kent, Val Fotherby
DIMENSIONERA
7,36 MB
FILNAMN
Glimtar av nästa liv : 25 personer om sina nära-döden-upplevelser.pdf
ISBN
2204381424395

BESKRIVNING

Vad händer egentligen efter döden? Finns det verkligen ett liv efter detta? Denna bok innehåller 25 berättelser från människor som är övertygade om att det finns ett liv efter döden – för de har själva upplevt det.Dessa nära-döden-upplevelser skedde i samband med alltifrån hjärtattacker till bilolyckor och varje person, som återger sin berättelse, är säker på att han har upplevt vad som händer efter döden. Många berättar om underbara upplevelser i himlen och lyckan de kände där. Andra minns skräckinjagande stunder då de förstod att de befann sig på en plats de insåg var helvetet. Ta del av dessa människors beskrivningar av vad som skedde kring deras död och vad de upplevde ögonblicket därefter. Med största sannolikhet kommer du att förundras och förvånas av de starka skildringar som denna bok presenterar.

Publicerad: Örebro : Gospel Media Sweden, 2009 Tillverkad: Danmark Svenska 157 s. Bok Glimtar av nästa liv : 25 personer om sina nära-döden-upplevelser Pocket av Dr Richard Kent, Val Fotherby Pocket , Svenska, 2018-03-01 Glimtar av nästa liv av Dr Richard Kent med ISBN 91-976395-3-2 finns att köpa här.

Återblick av livet. Ovilja att återvända till kroppen och livet. Glimtar av nästa liv - 25 personer om sina nära döden-upplevelser: Amazon.es: Kent, Richard, Fotherby, Val, Gålnander, Maria: Libros en idiomas extranjeros Glimtar av nästa liv : 25 personer om sina nära-döden-upplevelser Pocket av Dr Richard Kent, Val Fotherby Pocket, Svenska, 2018-03-01 59.

RELATERADE BÖKOR