Cancerland - tur & retur : livet som läkare och patient

Cancerland - tur & retur : livet som läkare och patient - Karin Wahlberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Wahlberg
DIMENSIONERA
3,93 MB
FILNAMN
Cancerland - tur & retur : livet som läkare och patient.pdf
ISBN
3313795069458

BESKRIVNING

I början av 2015 står det klart för författaren och läkaren Karin Wahlberg att hon har cancer i ändtarmen. Hon utreds under ett antal veckor då livet hänger i en skör tråd, opereras sedan och är tillbaka i arbetslivet. Nu delar hon med sig av sina sjukdomserfarenheter som ger många tillbakablickar i livet, och sina tankar om livet, det som vi alla håller kärt. I ett antal öppenhjärtiga betraktelser utgår hon både från vad hon själv har gått igenom som patient, men även om livsavgörande skeden av allmängiltig karaktär utifrån sin yrkesroll som läkare. I boken ingår även den tidigare publicerade och uppskattade texten ”Döda mammor är knepiga saker”, om att som ung flicka själv mista sin mamma i cancer.Cancer i tjock- och ändtarm är – efter prostata- och bröstcancer – den tredje vanligaste cancerformen i Sverige (6 200 drabbas varje år). Det finns ett stort behov av att belysa och berätta om den i vissa avseenden tabubelagda sjukdomen.

Hon ... Cancerland - tur & retur : livet som läkare och patient bok - Karin Wahlberg .pdf. Carl von Linné bok .pdf Gerda Antti ... Cancerland - tur & retur Livet som läkare och patient Karin Wahlberg Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar.

av Karin Wahlberg (E-media, E-bok ... Nu delar hon med sig av sina sjukdomserfarenheter som ger många tillbakablickar i livet, och sina tankar om livet, det som vi alla håller kärt.

RELATERADE BÖKOR