Infektioner hos barn

Infektioner hos barn Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
12,60 MB
FILNAMN
Infektioner hos barn.pdf
ISBN
4358701380930

BESKRIVNING

Infektionspanoramat hos barn har förändrats drastiskt till följd av vaccinering. Läkare inom många discipliner möter komplicerade infektioner hos barn med multipla riskfaktorer. Boken Infektioner hos barn ger läsaren den fördjupade kliniska kunskap som behövs för att handlägga både lindriga och komplicerade infektions­relaterade sjukdomar hos barn med eller utan riskfaktorer.Barn är på många sätt annorlunda än vuxna. Diagnostik, behandling och prevention av infektionssjukdomar behöver därför anpassas efter barnens speciella situation och villkor. Infektioner hos barn beskriver dessa skillnader och ger konkret vägledning till utredning och behandling, samtidigt som den ger fördjupad kunskap om etiologin. Infek­­tioner hos barn är en unik och efterlängtad handbok skriven av läkare med stor erfarenhet av infektions­relaterade sjuk­domar hos barn.Boken vänder sig primärt till studerande vid läkarutbildningen, blivande och färdiga barnläkare såväl som andra läkare som möter barn med infektioner.

Infek tioner hos barn är en unik och efterlängtad handbok skriven av läkare med stor erfarenhet av infektions relaterade sjuk domar hos barn. Infektioner hos barn beskriver dessa skillnader och ger konkret vägledning till utredning och behandling, samtidigt som den ger fördjupad kunskap om etiologin. Infek­­tioner hos barn är en unik och efterlängtad handbok skriven av läkare med stor erfarenhet av infektions­relaterade sjuk­domar hos barn. Infektioner hos barn - när det vanliga krånglar till sig.

Råd om förkylning hos barn på ... Infektioner hos barn beskriver dessa skillnader och ger konkret vägledning till utredning och behandling, samtidigt som den ger fördjupad kunskap om etiologin. Infek­­tioner hos barn är en unik och efterlängtad handbok skriven av läkare med stor erfarenhet av infektions­relaterade sjuk­domar hos barn. Vid feber hos barn som är yngre än sex månader måste man ta särskild hänsyn till deras risk för svåra infektioner orsakade av bakterier.

RELATERADE BÖKOR