Kost & Aktivitetsdagbok: För din mat, träning & din vardagsmotion

Kost & Aktivitetsdagbok: För din mat, träning & din vardagsmotion Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,69 MB
FILNAMN
Kost & Aktivitetsdagbok: För din mat, träning & din vardagsmotion.pdf
ISBN
8355577717450

BESKRIVNING

Kost & Aktivitetsdagboken vänder sig till dig som tränar konditionsinriktat eller gärna varierad funktionell träning och som vill kunna anteckna vad du äter, vad du tränar och samtidigt reflektera över dagsformen i samma bok. Boken räcker i 3 månader och kommer göra det enklare för dig att planera, skapa en medvetenhet få kontinuitet och till att sätta realistiska mål.Är du en person som älskar att känna hög puls, känna svetten rinna och helst av allt vill träna mycket konditionsinriktad träning såsom löpning, cykling, skidåkning, gruppträning m.m så är det ännu viktigare med planeringen. Den här typen av träning sliter mer på kroppen och kräver längre återhämtning än om du t.ex tränar styrketräning och för att fortsätta utvecklas är det såklart viktigt att lyssna på kroppen, variera din träning och ge kroppen rätt förutsättningar till att prestera.Du använder boken till att planera och skriva ner, vecka efter vecka, dina aktiviteter och pass. Anteckna din puls, tid, distans m.m och samtidigt gör en reflektion. Hur har känslan varit, har du sovit tillräckligt? Hur var passet, vad har varit roligast, vad är du mest nöjd/stolt över och är det kanske något du behöver fokusera lite mer på tills nästa dag? I boken har du dessutom möjlighet att poängsätta ditt mående på en skala 1-10 som gör att du snabbt och enkelt kan summera dagen. Att kunna gå tillbaka flera veckor/månader och se vad du tränat och vilka val du gjort med kosten fram tills nu, gör att du lättare får en överblick och kan på så sätt se om du är på rätt väg eller om du behöver göra någon förändring.Efter varje vecka finns möjlighet att göra en större summering av antal träningspass m.m. för att på så sätt se hur stor din träningsvolym är och vilka framsteg du gör. Mät framstegen, gläds över hur du utvecklas och beröm dig själv på vägen. Du har en plan, nu är det bara att följa den!SMART planering har flera olika varianter av böcker att välja på beroende på vad du tränar mestadels och om du vill ha med eller utan kost, med även böcker för ditt välbefinnande & din balans.Läs mer på: www.smartplanering.se

... Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Kungstorpsvägen 8 23632 Höllviken. 040457581 Kost & Aktivitetsdagbok: För din mat, träning & din vardagsmotion spiral, 2019, Svenska, ISBN 9789198564341 Kost & Aktivitetsdagboken vänder sig till dig som tränar konditionsinriktat eller gärna varierad funktionell träning och som vill kunna anteckna vad du äter, vad du tränar och … Fitnessdagboken passar alla som vill gå upp eller ner i vikt, bygga muskler, tajta till kroppen eller kanske har som mål att stå på scen och tävla framöver och den kommer bli ett ovärderligt verktyg för att hjälpa dig få kontroll över din kost och träning under kommande 20 veckor.

RELATERADE BÖKOR