Maktlös medicin : antibiotikaresistens och vår hotade överlevnad

Maktlös medicin : antibiotikaresistens och vår hotade överlevnad - Martin J. Blaser | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin J. Blaser
DIMENSIONERA
5,81 MB
FILNAMN
Maktlös medicin : antibiotikaresistens och vår hotade överlevnad.pdf
ISBN
2779828128559

BESKRIVNING

Vi kan nu se de katastrofala effekterna av överanvändningen av antibiotika över hela världen. Martin Blaser, en av fältets ledande experter, tecknar här en oroande bild av framtiden. Vi får följa hans forskning och hur betydelsen av de mikroorganismer som bor i våra kroppar alltmer går upp för honom. Antibiotikan upptäcktes 1877 och har fungerat som ett fantastiskt skydd i över hundra år. Kanske är detta bara en liten lucka i mänsklighetens historia, kanske är vi på väg tillbaka till tiden innan antibiotikan då vi kunde dö av ett skavsår eller att skrapa oss på en rostig spik.Maktlös medicin avslöjar hur den stora antibiotikaanvändningen skadar vår hälsa och bidrar till ökningen av fetma, astma, diabetes och vissa former av cancer. Men författaren berättar också vad vi kan göra för att undvika ännu mer katastrofala effekter i framtiden.

Maktlös medicin : antibiotikaresistens och vår hotade överlevnad. av Martin J.

Vi får följa hans forskning och hur betydelsen av de mikroorganismer som bor i våra kroppar alltmer går upp för h... Farmakologi Letar du efter medicin-lakemedel? - här kan du hitta medicin-lakemedel och liknande produkter. Hitta bäst priser & störst utbud hos Pinshop. Maktlös medicin : antibiotikaresistens och vår hotade överlevnad.

RELATERADE BÖKOR