En tidlös bok om Yoga - Ursprung, tradition, praktik

En tidlös bok om Yoga - Ursprung, tradition, praktik - Basile Catomeris | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Basile Catomeris
DIMENSIONERA
10,99 MB
FILNAMN
En tidlös bok om Yoga - Ursprung, tradition, praktik.pdf
ISBN
3786721245114

BESKRIVNING

Hur kommer det sig att Yoga har överlevt i tusentals år och fortfarande är lika aktuell? Var finns källorna till det vi idag kallar Yoga? En tidlös bok om Yoga öppnar dörren till den traditionella Yogaläran och dess ursprung. Ett så omfattande ämne kräver egentligen ett helt uppslagsverk, men här har författaren lyckats med konststycket att summera det väsentliga. Boken riktar sig till dig som är genuint nyfiken på vad Yoga egentligen har att erbjuda dagens människa. Som läsare får du en spännande inblick i en mångtusenårig kunskap som enligt traditionen överfördes muntligt från guru till lärjunge.

Verket bedöms vara ca 1 500 år gammalt och skrivet på sanskrit i 195 korta meningar, aforismer. Boken, platsens gårdag nu: Boken, platsens gårdag nu, andra delen: ... En tidlös bok om Yoga; ursprung, tradition, praktik Cossery, Albert: Stolta tiggare: Dalager, Stig: Resa i det bl ...

180, (3) s. Inbunden i förlagets titeldekorerade pappband.

RELATERADE BÖKOR