Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa?

Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa? - Margareta Pantzar | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Margareta Pantzar
DIMENSIONERA
9,25 MB
FILNAMN
Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa?.pdf
ISBN
2774272278551

BESKRIVNING

Tobaksfritt liv innehåller en enkel och handfast metod som har fått många människor att sluta röka och snusa med varaktigt resultat. Här får du tips på hur du kan lägga upp avvänjningen vecka för vecka, hur du gör för att förbereda dig inför stoppet, vilka aktiva insatser som krävs för att du ska lyckas och hur du sedan förblir tobaksfri. Metoden som har utvecklats inom Landstinget i Uppsala län har mycket goda resultat.Läs merDetta är en ny omarbetad version av den tidigare succén Rökfritt liv, som har sålt i 15 000 exemplar. Tobaksfritt liv vänder sig till alla tobaksanvändare – både snusare och rökare.Boken kan läsas både på egen hand och med ledare i en grupp eller i en individuell kontakt. Du får viktig information, övningar, tips och checklistor. För dig som leder grupper finns ett handledarhäfte till boken. I det kan du få stöd för planering och genomförande av ditt arbete.Detta är handledningshäftet till boken Tobaksfritt liv – funderat på att sluta röka och snusa?. Det är till för dig som leder grupper i tobaksavvänjning och fungerar som stöd för planering och genomförande av gruppträffarna.Om författarnaMargareta Pantzar är leg. psykolog och har 20 års erfarenhet av tobaksavvänjning och metod-utveckling inom området. Hon arbetar på Folkhälsoenheten inom landstinget i Uppsala län.

Ladda gärna ner den på länken nedan, skriv ut och sätt upp på lämplig plats på jobbet: Intresseanmälan Tobaksfritt liv. Det är aldrig försent att sluta röka. Din kropp börjar återhämta sig nästan omedelbart när du gör ett rökstopp.

Försök att hitta tillbaka till samma känsla, eller räkna ut hur mycket pengar du redan sparat genom att inte snusa och hur mycket det blir på ett år. Fundera över vad du skulle vilja göra ... Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa?: Amazon.es: Margareta Pantzar: Libros en idiomas extranjeros Besök slutarokalinjen.se, chatta eller ring 020-84 00 00 (handledning och kunskap finns på flera språk).Samtalet är kostnadsfritt.

RELATERADE BÖKOR