Wellness för dig mitt i livet : yoga, pilates, meditation och andra må bra-tips

Wellness för dig mitt i livet : yoga, pilates, meditation och andra må bra-tips - Annette Lefterow | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annette Lefterow
DIMENSIONERA
6,74 MB
FILNAMN
Wellness för dig mitt i livet : yoga, pilates, meditation och andra må bra-tips.pdf
ISBN
5538999270234

BESKRIVNING

Ta hand om din kropp och få ut det bästa av tiden mitt i livet. Regelbunden motion och bättre kost kan göra underverk både fysiskt och mentalt. Och det är aldrig för sent att förändra sin livsstil. Den här boken innehåller hälsotips och specialanpassade träningsprogram för dig över 50, till exempel yogaövningar för ökad rörlighet och mindre stress, pilates för stärkt rygg och mage och meditation för bättre självkännedom. En daglig dos wellness ökar din livsenergi och minskar risken för åldersrelaterade åkommor. I boken intervjuas några personer om sina erfarenheter av wellness, bland andra tv-producenten Annika Dopping, hotelldirektören Håkan Järrud och pilatesexperten James McNutt.Annette Lefterow är wellness-expert, utbildad yogalärare, pilateslärare, personlig tränare och har en bakgrund som dansare. Hon har givit ut ett flertal populära träningsfilmer, musik och böcker om poweryoga, pilates och meditation. Hon håller föredrag, utbildningar och workshops i Sverige och Europa inom wellness och dans. Annette har tidigare skrivit böckerna Junioryoga och Din personliga guide till wellness.

Skickas inom 2-4 vardagar. Köp boken Wellness för dig mitt i livet : yoga, pilates, meditation och andra må bra-tips av Annette Lefterow (ISBN 9789153429456) hos Adlibris.

Annette Lefterow My Wellness. Världen Nyhet.

RELATERADE BÖKOR