Invalido : på ett ögonblick förändrades allt

Invalido : på ett ögonblick förändrades allt - Christian Wass | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christian Wass
DIMENSIONERA
4,78 MB
FILNAMN
Invalido : på ett ögonblick förändrades allt.pdf
ISBN
8758813540288

BESKRIVNING

Christian Wass har vid tjugo års ålder en klar bild av hur hans framtid ska se ut. Sommaren 1992 slås den bilden i spillror. Invalido - på ett ögonblick förändrades allt är en sann skildring av en människas omtumlande resa mot en tillvaro värd att befinna sig i.Christian Wass skulle plugga till civilekonom, få ett högavlönat jobb, gifta sig och skaffa familj.Men den första augusti 1992 slås den bilden i spillror. En het eftermiddag efter en tennismatch stannar Christian till vid en badplats på vägen hem. Som vanligt dyker han i från bryggan, men någonting går fel. Han får överslag i dyket och störtar handlöst ner mot den stenhårda botten. Omedelbart blir han totalt förlamad från bröstet och nedåt, och delvis i armarna. På en sekund förändras allt.Nu - tjugo år senare - är Christian Wass en inspirerande och flitigt anlitad föreläsare, ett "förändringsproffs". Genom sin egen livsberättelse påminner han oss om den inneboende kraft vi alla har att hantera förändringar.Det här är Christians historia. Vi får följa honom från olyckans dag ett. Genom motgångarna och framgångarna som kantar hans väg, och genom tillbakablickar på livet före olyckan, på barndomen och uppväxten, tecknar Christian bilden av den han är idag. 

| Adlibris Invalido : på ett ögonblick förändrad... Tillbaka till sökresultatet.

Laddas ned direkt. Köp boken Invalido: på ett ögonblick förändrades allt av Christian Wass (ISBN 9789176978146) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR