Det här är den bästa tiden i ditt liv : rapport från ett moderskap

Det här är den bästa tiden i ditt liv : rapport från ett moderskap - Emma Bouvin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Bouvin
DIMENSIONERA
12,13 MB
FILNAMN
Det här är den bästa tiden i ditt liv : rapport från ett moderskap.pdf
ISBN
1647674931063

BESKRIVNING

"Se till att njuta nu! Den här tiden kommer aldrig tillbaka!" Peppen och de goda råden haglar över en när man får barn. Men det är inte så lätt att hinna njuta när man samtidigt ska hantera sömnbrist, treårstrotsen ingen berättat om, leklandsföräldrar och skärmtid. Varför är det så svårt att vara mamma egentligen?Och vad gör man när ens barn blir allvarligt sjukt, när det allra värsta är på väg att hända?Emma Bouvin är en av Dagens Nyheters mest lästa krönikörer. Med sin osvikliga humor och stor värme fångar hon i sin debutbok livets väsentligheter och förtretligheter, allt från första dejten med barnens far och kisset på stickan till dagen då hennes unge utan förvarning blivit sex år och ska börja skolan. Här finns svärtan och glädjerusen, bråken och vardagslyckan. Och så den där kärleken som trots allt är större än allting annat.

Den största skillnaden ligger i det faktum att folat är den naturliga formen av vitamin B9, ... Det här är en webbplats som publicerar gratis artiklar om kroppslig och mental hälsa. Årsredovisningen redogör för ett räkenskapsår.

1800-talets romantiska poesi lär oss allt om stolthet, integritet, manlighet och svensk självkänsla. Det är bara att läsa och lära.

RELATERADE BÖKOR