Viktminskning för män

Viktminskning för män - Filip Plan | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Filip Plan
DIMENSIONERA
5,52 MB
FILNAMN
Viktminskning för män.pdf
ISBN
4917840482124

BESKRIVNING

Äntligen en bok för män!Viktminskning för män är en bok som är skriven till män som vill gå ner i vikt på egen hand. Boken innehåller alla kunskaper verktyg som behövs för att lyckas gå ner i vikt och samtidigt få ett bestående resultat.Det finns ett antal fysiologiska skillnader mellan män och kvinnor. Dessa skillnader är viktiga att känna till när man utformar verktyg som ska hjälpa män att gå ner i vikt. Verktygen i denna bok innehåller bland annat kost- och träningsprogram som är speciellt anpassade för män.Viktminskning för män är skriven av Filip Plan som är grundare till utbildningsföretaget Viktman. Filip är före detta arméofficer och har mycket god vana att inspirera, motivera och utbilda i god hälsa. Filip är utbildad i fysiologi och näringslära och har många års erfarenhet i branschen.

Under alla tre faserna motionerar man två pass à 17 minuter per dag. Det räcker med lätt motion som snabba promenader, cykling eller joggning. Ät så mycket du behöver för att bli mätt 5 dagar i veckan och ät sen kaloribegränsat två dagar (500 kalorier per dag för kvinnor, 600 kalorier för män).

Läkaren kan också be dig att lämna avföringsprover för att kontrollera om det blöder i mag-tarmkanalen. Viktminskning. Ämnesomsättning.

RELATERADE BÖKOR