Livet som en dyslektiker

Livet som en dyslektiker - Cecilia Poulsen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Poulsen
DIMENSIONERA
3,77 MB
FILNAMN
Livet som en dyslektiker.pdf
ISBN
2522747009798

BESKRIVNING

Cirka 5-8 procent av Sveriges befolkning har idag någon form av dyslexi. Detta betyder att cirka 3 barn i en klass på 20 personer har någon form av dyslexi. Många tycker precis som jag att det är super jobbigt att få diagnosen dyslexi. Denna boken är en självbiografi och handlar om hur jag fick min diagnos. Och hur jag har fått kämpa mig igenom min skoltid ihop med min dyslexi. Det har inte varit enkelt. Men nu vill jag peppa andra till att göra samma resa som jag har gjort. Oavsett om man har dyslexi eller inte så kommer man att lyckas i livet med en stark vilja.

Baksidestexten: Ibland blev jag så himla trött på allt som hade med engelskan att göra. Livet som en dyslektiker. av Cecilia Poulsen.

Jag grät och tyckte synd om mig själv. Det var under sista terminen i nian som specialpedagogen berättade för Hampus Hedström, i dag 20 år, att han hade dyslexi. Beskedet kom som en chock, inte kunde väl en sådan som han vara dyslektiker? Utåtriktad, snabb i tanken, social - och helt okej betyg i svenska.

RELATERADE BÖKOR