Ringar på vattnet : en resa från totalt kaos till ett hyggligt liv

Ringar på vattnet : en resa från totalt kaos till ett hyggligt liv - Lilian Gustafsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lilian Gustafsson
DIMENSIONERA
12,56 MB
FILNAMN
Ringar på vattnet : en resa från totalt kaos till ett hyggligt liv.pdf
ISBN
3212565893122

BESKRIVNING

- Det är med största sannolikhet Anders som är död, säger en polistekniker till Lilian Gustafsson. Det är eftermiddag på nyårsdagen 1995. Lilian är ute och letar efter sin son tillsammans med två av hans kompisar. Polisens blåvita band spärrar av kajen i Norra Hammarbyhamnen. I en halvriven lagerlokal en bit innanför avspärrningen blixtrar fotoblixtar. Lilian vet inte att Anders ligger där. Situationen är overklig och ofattbar. Olycka eller mord? I boken Ringar på vattnet beskriver Lilian sin resa från totalt kaos tillbaka till ett hyggligt liv. Lilian Gustafsson är född 1951. Hon har sina rötter i den sörmländska myllan. Hon är andra barnet i ett genuint abetarhem med en bonddotter till mamma och en smed till pappa. Efter studenten flyttar Lilian till Bromma och börjar sin första anställning. Idag arbetar hon med administration inom Landstinget, hon har politiska uppdrag i Solna stad och är nämndeman i Svea hovrätt. På fritiden vandrar Lilian gärna i de svenska fjällen och under flera år arbetar hon åt STF bland annat som stugvärd i några fjällstugor.

I boken Ringar på vattnet beskriver Lilian sin resa från totalt kaos tillbaka till ett hyggligt liv efter sin son Anders... Ringar på vattnet - En resa från totalt kaos till ett hyggligt liv. 438 likes · 5 talking about this.

Han drar med sig Amie på en roadtrip till Karlskrona för ett möte med deras sportchef. Mats och Amies mamma Petra får reda på resan och på väg ner för att hämta sina barn tvingas de prata ut om sitt eget förflutna. Tvära känslokast, ryggskott, spasmer i ansiktet och magsår - livet hade snurrat på i ett alltför högt tempo och Mats mådde inte bra.

RELATERADE BÖKOR