Sex minuter under vatten

Sex minuter under vatten - Jari Honkala | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jari Honkala
DIMENSIONERA
4,43 MB
FILNAMN
Sex minuter under vatten.pdf
ISBN
9358454641349

BESKRIVNING

En dag för 13 år sedan förändrades mitt liv i grunden. Jag var med om en båtolycka och mina skador blev omfattande. Flera kotor i ryggen tog stryk och jag fick också en hård smäll mot huvudet. Det värsta var dock att jag hamnade under vattnet och blev kvar där i sex minuter. Syrebristen ledde till en hjärnskada som jag sakta men säkert återhämtat mig ifrån sedan dess. Jag kommer inte att kunna förvärvsarbeta igen, men jag lever på många sätt ett bra liv ändå. Något jag lärt mig är att det krävs drivkraft och envishet för att leva med en hjärnskada. Det som förr gick snabbt och enkelt att göra tar nu ofta tid och kraft . Problemlösning som tidigare gick utan större reflektion kan nu kräva allt fokus och blir kanske ändå inte bra. För att få vardagen att fungera behövs rutiner och en anpassad ambitionsnivå. Och, inte minst, det kan krävas tålamod och förståelse från dem som står en närmast. Med den här boken vill jag berätta min historia. Jag vill dela med mig av vad som hände mig och vilken lång rehabiliteringsprocess som följde efter olyckan. Målet med boken är att ge en ökad förståelse för hur det är att leva med ett handikapp som inte syns utanpå. En förhoppning är också att den som drabbats av omfattande skador kan få hopp och motivation genom min berättelse.

Flickan som hamnade under vattnet efter en trafikolycka på E4 ... I dag har hon sex nationella rekord i grenen statisk apnea, där deltagarna ska hålla andan så länge som möjligt. Georgina klarar sig utan luft i drygt sju minuter.

Ligg stilla och slappna av så mycket du kan. Tänk på något roligt.

RELATERADE BÖKOR