Stora hälsoboken : hur din kropp fungerar och håller längre

Stora hälsoboken : hur din kropp fungerar och håller längre - Helen Wallskär, Töres Theorell, Carl Lindeborg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helen Wallskär, Töres Theorell, Carl Lindeborg
DIMENSIONERA
4,50 MB
FILNAMN
Stora hälsoboken : hur din kropp fungerar och håller längre.pdf
ISBN
4721413675694

BESKRIVNING

Bli expert på din kropp!Vad skulle du önska dig om du fick chansen till en, men bara en, önskan som garanterat skulle slå in? Att vinna tio miljoner på Lotto? Yrkesmässig framgång och berömmelse? Att du och dina närmaste får ha hälsan?Vi är nog väldigt många som utan att tveka väljer den tredje önskningen. Hälsa är en oskattbar tillgång, en grundförutsättning för ett bra liv.Stora hälsoboken är en omfattande hälsoguide, inspirationskälla och uppslagsbok. Den är det perfekta verktyget för att leva ett liv i hälsa. I lättillgänglig text beskrivs kroppens olika organsystem och deras funktioner. Steg för steg får vi veta hur vi kan undvika att drabbas av sjukdomar i förtid och när det är dags att söka professionell hjälp. Vad är farligt och vad är ofarligt? Hur håller vi oss friska?Stora hälsoboken är den moderna boken om hälsa som inget hem kan vara utan. Den är ett unikt samarbete mellan Apoteket AB och Brombergs Bokförlag. Helene Wallskär, som skrivit samtliga kapitel om våra organsystem, är medicinjournalist. Professor Töres Theorell medverkar med ett kapitel om hur livsmiljön påverkar vår hälsa och civilekonom Carl Lindeborg skriver om positiva beteendeförändringar. Boken är rikt illustrerad av Annika Röhl och Eva Lindén.

De kan leva i upp till fem dagar på hårda ytor utanför kroppen, enligt en färsk rapport från forskare i Tyskland. Stora hälsoboken : hur din kropp fungerar och håller längre Helen Wallskär, Töres Theorell, Carl Lindeborg 269 Skelettet håller oss upprätta, skyddar våra inre organ och är fäste för musklerna. Skelettets ben hålls ihop med leder.

av Helene Wallskär ... En bok om hur våra kroppar fungerar som fokuserar på hälsa.

RELATERADE BÖKOR