Tankar om framgång

Tankar om framgång - Johanna Gittne | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Gittne
DIMENSIONERA
3,2 MB
FILNAMN
Tankar om framgång.pdf
ISBN
5082470695794

BESKRIVNING

Vad är framgång? tankar och reflektion om vad som är framgång och vad vi var och en behöver fundera över för att nå vår egen framgång. En reflektionsbok för inspiration. En må-bra bok. Del 2 i en serie om 3 böcker. Del 1 är "tankar om ledarskap"(2018), del 3 "tankar om eget ansvar" kommer våren 2020

Hur tar man sig egentligen från ett misslyckande till framgång? ... För egen del handlar det om att kunna ha en frihet, kunna ha en valfrihet att kunna välja.

Åskådarna i Wimbledon fick vara med om en ny framgång för de brittiska hemmaspelarna på lördagen. Om du vill nå framgång i affärer, sport, kärlek och livet självt - har denna bok hemligheterna ... med de bästa citaten om framgång, från de största entreprenörerna och tänkarna.

RELATERADE BÖKOR