Jakten på svenskheten

Jakten på svenskheten - Qaisar Mahmood | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Qaisar Mahmood
DIMENSIONERA
4,90 MB
FILNAMN
Jakten på svenskheten.pdf
ISBN
9039161937651

BESKRIVNING

Qaisar Mahmood har åkt över 900 mil på motorcykel genom Sverige i jakt på svenskheten. Han har varit i storstäder, på mindre orter och i ännu mindre avfolkade samhällen. Hann fann ingenting som förenade de människorna han mötte, och som kunde skilja dem från individer i andra delar av världen. Varken när det gäller åsikter, lynne, värderingar, normer eller ens utseende. Människor i Sverige är mer olika än lika.Det fanns dock en sak som majoriteten av de han mötte hade gemensamt, detta oavsett födelse- eller bostadsort. De hade en tydlig, gemensam bild av vad som kännetecknar en svensk och svenskheten.Det här en bok om oss svenskar och våra idéer om vilka vi är."Blixtrande intelligent och underhållande om det nya Sverige." Lars Linder, Dagens Nyheter"Oförglömlig roadmovie. Underhållande och klarsynt." Ingalill Mosander, Aftonbladet"Det är en helt lysande bok. Infallsrik, välskriven, faktaspäckad, reflektionsfylld och rannsakande." Helsingborgs dagblad

Men vad menas med det, vad är specifikt svenskt? Finns det någon svenskhet eller handlar det mer ... I "Jakten på svenskheten" visar författaren Qaisar Mahmood att svenskar är mer lika än olika. Qaisar Mahmood har rest 900 mil genom Sverige och fann inget som förenade svenskarna han mötte.

På ett sätt blev hans resa resultatlös. Köp 'Jakten på svenskheten' nu. Qaisar Mahmood har åkt över 900 mil på motorcykel genom Sverige i jakt på svenskheten.

RELATERADE BÖKOR