Upptäck Historia Arbetsbok 1

Upptäck Historia Arbetsbok 1 - Petter Ljunggren, Emma Frey-Skött, Thomas Persson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Petter Ljunggren, Emma Frey-Skött, Thomas Persson
DIMENSIONERA
3,67 MB
FILNAMN
Upptäck Historia Arbetsbok 1.pdf
ISBN
2931285625937

BESKRIVNING

Skapa sammanhang, upptäck historienDåtid, nutid och framtid hänger ihop. För att eleverna ska kunna fatt kloka beslut i framtiden behöver de kunskaper om varför samhället ser ut som det gör idag - de behöver förstå historien. Därför har vi lagt stort fokus på bilder som historiska källor och ett innehåll som väcker tankar, liksom faktatexter som alla elever kan ta till sig.Läs merAlla ska hänga medTexterna har vi arbetat igenom mycket noga så att de är lättlästa. Fakta presenteras på ett sätt som liknar populärvetenskap med många ingångar till kunskapen: korta stycken, tydliga rubriker, bilder och bildtexter, faktarutor och förklarande illustrationer. Det gör det lätt också för svaga läsare att hänga med.Ett heltäckande läromedelMed Upptäck Historia kan du vara säker på att du får med allt i din undervisning som kursplanen kräver - fakta och övningar som övar de kunskaper som eleven ska utveckla.Om författarnaFörfattare till grundboken är PETTER LJUNGGREN är gymnasielärare i historia med mångårig erfarenhet som pedagog och lärarhandledare. Sedan 2004 är han producent och pedagog på Statens Historiska museer och arbetar med pedagogikutveckling i museets utställningar samt håller återkommande föreläsningsserier om Sveriges historia tillsammans med forskare.

978-91-47-12358-2 Upptäck Historia Arbetsbok 1 Beskrivning av Upptäck Historia Arbetsbok 1. Upptäck Historia Lgr 11 börjar i forntiden och sträcker sig ända fram till 1866.

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande ... PULS SO-boken 1-3 Arbetsbok 1.

RELATERADE BÖKOR