Metodpraktikan : konsten att studera samhälle, individ och marknad

Metodpraktikan : konsten att studera samhälle, individ och marknad - Peter Esaiasson, Mikael Gilljam, Henrik Oscarsson, Ann Towns, Lena Wängnerud | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Esaiasson, Mikael Gilljam, Henrik Oscarsson, Ann Towns, Lena Wängnerud
DIMENSIONERA
12,14 MB
FILNAMN
Metodpraktikan : konsten att studera samhälle, individ och marknad.pdf
ISBN
9357103034628

BESKRIVNING

Metodpraktikan är en vägledning för den som vill ta ett helhetsgrepp på empirisk samhällsforskning. Boken ger ett samlat perspektiv på hela forskningsprocessen – från de viktiga inledande stegen med problemformulering och designval till de kanske mest spännande momenten i form av analys och tolkning. Boken är också heltäckande i betydelsen att den ger en fyllig genomgång av såväl kvantitativa som kvalitativa angreppssätt.Metodpraktikan är dessutom, som titeln anger, en praktiskt användbar handbok. Här presenteras förslag till lösningar på de många problem som alltid dyker upp längs vägen från idé till färdig forskningsprodukt. Boken är i första hand skriven för universitetsstuderande på olika nivåer, men den är också användbar för alla dem utanför universiteten som intresserar sig för samhällsvetenskapliga undersökningar.Metodpraktikan har vuxit fram ur en metodkurs för studerande på fördjupningsnivån som belönats med pedagogiskt lagpris. Denna femte upplaga är uppdaterad med nya exempel och ny metodlitteratur, bland annat om nya internetbaserade metoder för datainsamling. Upplagan har också en ny layout som gör det lättare att använda boken.

Denna fjärde upplaga är uppdaterad med nya exempel och ny metodlitteratur, bland annat om nya internetbaserade metoder för datainsamling. Söker du efter "Metodpraktikan : Konsten att studera samhälle, individ och marknad" av Henrik Oscarsson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Metodpraktikan har vuxit fram ur en metodkurs för studerande på fördjupningsnivån som belönats med pedagogiskt lagpris.

Köp Metodpraktikan : Konsten att studera samhälle, individ och marknad (9789139112174) av Peter Esaiasson, Mikael Gilljam, Henrik Oscarsson och Lena Wängnerud på campusbokhandeln.se Metodpraktikan book. Read reviews from world's largest community for readers.

RELATERADE BÖKOR