Konsten att tala : övningsbok i praktisk retorik

Konsten att tala : övningsbok i praktisk retorik - Lennart Hellspong | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Hellspong
DIMENSIONERA
4,24 MB
FILNAMN
Konsten att tala : övningsbok i praktisk retorik.pdf
ISBN
8227966891317

BESKRIVNING

Den här boken riktar sig till dig som vill träna upp din förmåga att tala inför publik. Här ger Lennart Hellspong konkreta övningsuppgifter i form av praktiska instruktioner för olika typer av tal, som självpresentation, berättelse, förklaring, föredragning, hyllningstal, handlingsmaning och argumentation. I boken finns också uppslag till hur man kan öva diskussioner och sammanträden. Dessutom ges utförliga råd för att granska och utvärdera tal och diskussionsinlägg.Till övningsboken finns en handbok, Konsten att tala. Handbok i praktisk retorik, som ger en resonerande bakgrund till övningarna. Men övningsboken kan också användas helt fristående.Den lämpar sig särskilt väl för universitetskurser i praktisk retorik, studiecirklar i muntlig framställning samt träning av muntligt framförande i gymnasieskola och vuxenutbildning.

Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Konsten att tala : övningsbok i praktisk retorik / Lennart Hellspong.

I: Otto Fischer, Patrik Mehrens & Jon Viklund (red.), Retorisk kritik: teori och metod i retorisk analys ... Konsten att tala.

RELATERADE BÖKOR