Den urbana fronten : en dokumentation av makten över staden

Den urbana fronten : en dokumentation av makten över staden - Katarina Despotovic, Catharina Thörn | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Despotovic, Catharina Thörn
DIMENSIONERA
11,88 MB
FILNAMN
Den urbana fronten : en dokumentation av makten över staden.pdf
ISBN
2649459954450

BESKRIVNING

I boken Den urbana fronten - En dokumentation av makten över staden granskas omvandlingen av Kvillebäcken, en stadsdel på Hisingen i Göteborg. Berättelsen om hur ett tidigare industriområde, befolkat av små verksamheter, butiker och föreningar, utplånas och omvandlas till ett skyltfönster för hållbar stadsutveckling.En berättelse om hur en vardaglig plats förvandlas till en urban front, en gräns där en ny stad ska växa fram till varje pris.Men i vems intresse drivs egentligen den nya stadsomvandlingen och vad får den för konsekvenser för stadens invånare?Av Katarina Despotovic och Catharina Thörn.

Berättelsen om hur ett tidigare industriområde, befolkat av små verksamheter, butiker och föreningar, utplånas och omvandlas till ett skyltfönster för hållbar stadsutveckling. boken Den urbana fronten - En dokumentation av makten över staden granskas omvandlingen av Kvillebäcken, en stadsdel på Hisingen i Göteborg. Berättelsen om hur ett tidigare industriområde, befolkat av små verksamheter, butiker och föreningar, utplånas och omvandlas till ett skyltfönster för hållbar stadsutveckling. I boken "Den urbana fronten -en dokumentation av makten över staden" granskas och dokumenteras omvandlingen av en stadsdel på Hisingen i Göteborg.

Köp boken Den urbana fronten : en dokumentation av makten över staden hos oss! Den urbana fronten av Katarina Despotovic och Catharina Thörn belönas med hedersomnämnande i tävlingen Årets Göteborgsbok 2016.. I Den urbana fronten - En dokumentation av makten över staden granskas omvandlingen av Kvillebäcken, en stadsdel på Hisingen i Göteborg.Det är en berättelse om hur ett tidigare industriområde, befolkat av små verksamheter, butiker och föreningar ... Den urbana fronten.

RELATERADE BÖKOR