Arbetslivet

Arbetslivet Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,74 MB
FILNAMN
Arbetslivet.pdf
ISBN
5957220516040

BESKRIVNING

De flesta människor tillbringar en stor del av sina liv med att förvärvsarbeta. Arbetet och dess egenskaper påverkar den fysiska och psykiska hälsan, människors livskvalité och arbetsglädje. Men personens klassposition, ålder och livsfas, kön och härkomst spelar också en roll för olika utfall av arbete.?I Arbetslivet belyses och besvaras en mängd av de olika frågeställningar som dagens arbetsliv ger upphov till. Den ger en unik översikt över de förhållanden som råder på den svenska arbetsmarknaden, kombinerat med internationella utblickar. Boken ger också teoretiska perspektiv på hur olika förhållanden i arbetslivet kan förstås och förklaras. Sedan den senaste upplagan har kapitlen uppdaterats, viktiga perspektiv har breddats och antalet teman utökats för att ?ge en ännu mer sammansatt bild av arbetslivet. Härigenom har kapitel om välfärdstjänstearbete, konstnärligt arbete, ?attityder till arbete, yrkesstatus, erkännande och identitet samt europeiska arbetsmarknader tillkommit.?Boken vänder sig till alla som vill få kunskaper om arbetslivet. Den lämpar sig väl som litteratur på introducerande kurser om arbetsliv och arbetsmarknad vid universitet och högskolor. Boken är också intressant läsning för alla som vill skaffa sig perspektiv på frågeställningar och konfliktpunkter inom arbetslivsområdet.

Arbetsterapeut - ett framtidsyrke Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter. Beställ 0kr.

En ökad förståelse för samtiden ges också genom en historisk beskrivning och en internationell utblick. av: Arena Skolinformation Boken vänder sig till dem som läser svenska med inriktning mot arbetslivet, inom sfi eller via andra aktörer.

RELATERADE BÖKOR