Döden på jobbet

Döden på jobbet - Elinor Torp | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elinor Torp
DIMENSIONERA
7,45 MB
FILNAMN
Döden på jobbet.pdf
ISBN
7808016781224

BESKRIVNING

"Gustaf tuggar på luften. Det gnisslar mellan tänderna. En meter till orkar han. Sedan går det inte mer. Han sjunker ner platt på mage och blundar, ser lillebrorsan Viktor framför sig, hans glesa leende, mjölktanden som hänger lös, full-i-fan-flinet som brukar reta gallfeber på honom. Pillan! Visst svarade han på hennes sms? Han minns inte. Han är hemma i badkaret i Mörön. Det är en hålla-andan-lek. Lite till klarar han. Lite till."Det här är en berättelse om brott som sällan bestraffas och baksidan av ett förändrat arbetsliv. Långt ner i en kedja av företag jobbade Gustaf och Johan. Ett enda andetag avgjorde vem av dem som fick leva.Torps reportage berör inpå skinnet. Dess mörka botten har en spänning av smått thrillerartad karaktär. Ingemar Nilsson, NSDElinor Torp lyckas både mänsklig- och begripliggöra en tragedi vilken visar sig vara tidstypisk. Hennes kunskaper är tunga och tilltalet nedtonat. Ett sällsynt sakligt och skakande reportage. Fredrik Persson-Lahusen, Sydsvenskan

Uddevalla. En polsk byggnadsarbetare faller ner i ett trapphus på bygge.

Döden är brutal och ställer en organisation i chock, så hur ska du som högst ansvarig agera när någon avlider på jobbet? 8 december. Trafikolycka.

RELATERADE BÖKOR