BeGreppbart - Kommunikation

BeGreppbart - Kommunikation - André Jansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
André Jansson
DIMENSIONERA
8,8 MB
FILNAMN
BeGreppbart - Kommunikation.pdf
ISBN
1002014498598

BESKRIVNING

Kommunikation har alltid funnits men med olika innebörd. I den här boken ges en orientering kring vad kommunikation betytt i olika historiska sammanhang, med utgångspunkt i några grundläggande teoretiska tankefigurer. Boken pekar också ut tre alternativa synsätt på kommunikationens roll i dagens samhälle samt olika former av ”avfall” som genereras i kommunikativa processer.Läs merSagt om bokenEn kunnig, innovativ och mycket engagerande introduktion till begreppet kommunikation. André Jansson visar hur kommunikation är helt sammanvävd med samhällsstrukturer och med våra sätt att leva. Genom stimulerande tankefigurer och en tillgänglig, resonerande stil utmanar han läsaren att reflektera över sina egna kommunikationsmönster och att dra analytiska slutsatser av dessa mönster.”Peter Dahlgren, professor i medie- och kommunikationsvetenskap, Lunds universitetBeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt.Om författarnaAndré Jansson är professor i medie- och kommunikationsvetenskap vid Karlstads universitet. Han har tidigare gett ut bl.a. ”Globalisering: Kommunikation och modernitet”.

Det är värdefullt att veta hur man använder orden i språket på rätt sätt. Då kan man förstå andra människor och göra sig förstådd.

... BeGreppbart - Kommunikation av André Jansson. Häftad, Svenska, 2009-09-04 (3 röster) 213.

RELATERADE BÖKOR