Uppkopplad, urkopplad, avkopplad: Så missbrukar vi skärmen och så kan vi ko

Uppkopplad, urkopplad, avkopplad: Så missbrukar vi skärmen och så kan vi ko - Jimmy Mogrip | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jimmy Mogrip
DIMENSIONERA
3,58 MB
FILNAMN
Uppkopplad, urkopplad, avkopplad: Så missbrukar vi skärmen och så kan vi ko.pdf
ISBN
4092043669112

BESKRIVNING

"Tydliga exempel och välskrivna, initierade texter... kan fungera som underlag för egna funderingar om internetanvändande och skärmtid."Bibliotekstjänst, Mikael Johansson Har skärmen fått för stor plats i ditt liv? Du är inte ensam. Men hur har det gått till? Hur har vi människor förändrats av internets utveckling? Vårt privata liv och vårt arbete? Och våra barn hur är det att växa upp i ett skärmsamhälle? Jimmy Mogrip skriver om internets utveckling, den smarta mobiltelefonens intåg och hur sociala medier påverkar vårt psyke. Internationell och nationell forskning och sociala experiment varvas med personliga erfarenheter. "Uppkopplad, urkopplad, avkopplad" ger en bild av hur samhället ser ut idag och tar upp både det positiva och det negativa med internet. Boken innehåller även PRAKTISKA TIPS om hur du kan förändra ditt liv och ta tillbaka makten över din tillvaro.  Kapitel:Skärmen och individen Skärmen och samhälletSkärmen och jobbet Skärmen och relationer Skärmen och barn Skärmen idag Minska surfandet praktiska tips    Jimmy Mogrip är utbildad beteendevetare och har vigt sitt arbetsliv åt att undersöka relationerna mellan teknik och människa. Han har arbetat både som managementkonsult och analyschef inom stora finansiella bolag i Norden.  

Skärmen och jobbet. Skärmen och ... Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sök Sök Uppkopplad, urkopplad, avkopplad Undertitel: så missbrukar vi skärmen och så kan vi koppla bort den Utförlig information.

Författaren skriver lärorikt och personligt om typiskt svenska traditioner en del ursvenska och om de traditioner vi delar med andra men med vår egen svenska utformning.Rikt illustrerad med bilder och fotografier av den vackra ... Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad. Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 - OBS! 1:maj stängt OBS! Uppkopplad, urkopplad, avkopplad - så missbrukar vi skärmen och så kan vi koppla bort den Värsta fotbollen - spännande fakta från fotbollens runda värld You lucky dog. Detaljer för: Uppkopplad, urkopplad, avkopplad : Normalvy MARC-vy ISBD-vy Uppkopplad, urkopplad, avkopplad : så missbrukar vi skärmen och så kan vi koppla bort den / Jimmy Mogrip. Och det kan leda till koncentrationssvårigheter och plötslig glömska.

RELATERADE BÖKOR