Den som tröttnar förlorar : kampen om Venezuela

Den som tröttnar förlorar : kampen om Venezuela - Kajsa Norman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kajsa Norman
DIMENSIONERA
6,22 MB
FILNAMN
Den som tröttnar förlorar : kampen om Venezuela.pdf
ISBN
5359119636367

BESKRIVNING

Venezuela hotas av politisk och ekonomisk kollaps. Efter Hugo Chávez död hårdnar striden om landets framtid. Men hur slåss man mot ett spöke? I Den som tröttnar förlorar lär vi känna människor som kämpar för ett bättre Venezuela. Tillsammans bildar deras historier berättelsen om ett rikt land som slitits isär av oförenliga drömmar.

72 SEK. Köp. Böcker: "Mot kärleken har Fidel inte en chans" (2003), "Ge mig kolera - vägen till överlevnad i dagens Zimbabwe" (2010), "Bron över Blood River - Afrikanderna i det nya Sydafrika" (2015), "Den som tröttnar förlorar - kampen om Venezuela" (2015), "Sweden's Dark Soul - The Unravelling of a Utopia" (2018). Med kritisk blick på andra länder och Sverige - om frihetskämpar och förtryckSILC förlagKajsa Norman har placerat sig mitt i den svenska politiska debatten efter sin första bok om landet Sverige, som av vissa ses som nödvändig och av andra som en proviokation.

Read reviews from world's largest community for readers. Venezuela hotas av politisk och ekonomisk kollaps.

RELATERADE BÖKOR