Schücks ABC

Schücks ABC - Johan Schück | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Schück
DIMENSIONERA
10,1 MB
FILNAMN
Schücks ABC.pdf
ISBN
6378187433177

BESKRIVNING

Schücks ABC är en alfabetisk uppslagsbok som på ett kortfattat och begripligt sätt förklarar hur samhällsekonomin fungerar. Och ekonomi går inte att bortse från, den finns nästan överallt i vår vardag.   Här krävs inga särskilda förkunskaper, utan boken kan läsas av alla som vill veta mer inom detta område. Den presenterar både fakta och resonemang som gör det möjligt för läsaren att bilda sig en egen uppfattning.   Alla bokstäver i alfabetet är representerade. Boken börjar med arbetslöshet och bostadsmarknaden, för att längre fram komma in på ekonomiska tänkare som Friedman och Keynes. Genus, jämlikhet, migration och tillväxt har sin givna plats, och volymen avslutas med en beskrivning av den österrikiska skolan.   Man blir både kunnigare och klokare av att läsa Schücks ABC. En bok för den vetgirige!Johan Schück är välkänd ekonomijournalist och författare. Han är ledamot i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) och har belönats med Söderbergska journalistpriset i ekonomi. 

Schücks ABC är en alfabetisk uppslagsbok som på ett kortfattat och begripligt sätt förklarar hur samhällsekonomin fungerar. Och ekonomi går inte att bortse ... Schücks ABC är i mina tankar.

[5 Schücks ABC är en alfabetisk uppslagsbok som på ett kortfattat och begripligt sätt förklarar hur samhällsekonomin fungerar. Och ekonomi går inte att bortse från, den finns nästan överallt i vår vardag.

RELATERADE BÖKOR