me too : Så går vi vidare Röster, redskap och råd

me too : Så går vi vidare Röster, redskap och råd Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,68 MB
FILNAMN
me too : Så går vi vidare Röster, redskap och råd.pdf
ISBN
2145214245616

BESKRIVNING

#metoo Så går vi vidare är ett samtidsdokument över en rörelse som sällan skådats i Sverige och världen. Bokens syfte är att hålla debatten vid liv och även inkludera grupper som inte känt att rörelsen handlar om dem. Me too berör oss alla oavsett om man själv drabbats och oavsett vidden och graden av utsatthet. Tystnaden har fått råda tillräckligt länge. I årets viktigaste bok tar vi samtalet om sexuella övergrepp och sexuellt våld vidare med tips på var man kan få stöd, råd och verktyg. Boken vänder sig till alla oavsett kön, bakgrund, ålder, sexuell läggning. Alexandra Pascalidou är huvudredaktör för denna antologi som samlar starka röster från namnkunniga till anonyma, från läkare till poliser, jurister, jämställdhetsspecialister, politiker och medsystrars berättelser ur vardagen.En heltäckande antologi som samlar en historisk tid mellan två pärmar. BTJ

Köp boken me too - så går vi vidare: röster, redskap och råd (ISBN 9789188321244) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

ISBN 9789188529848. Pris: 199:-#metoo Så går vi vidare är ett samtidsdokument över en rörelse som sällan skådats i Sverige och världen. me too : Så går vi vidare - Röster, redskap och råd #metoo Så går vi vidare är ett samtidsdokument över en rörelse som sällan skådats i Sverige samt världen.

RELATERADE BÖKOR