Mittpunkt Samhällskunskap 1 50 p

Mittpunkt Samhällskunskap 1 50 p - Madeleine Nilzon, Mats Roslund, Ingemar Öberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Madeleine Nilzon, Mats Roslund, Ingemar Öberg
DIMENSIONERA
5,80 MB
FILNAMN
Mittpunkt Samhällskunskap 1 50 p.pdf
ISBN
9373437908160

BESKRIVNING

I Mittpunkt Samhällskunskap 1 50 p ligger fokus på det centrala i samhällskursen. Framställningen präglas av enkelt språk, tydlighet och struktur för att skapa lust, möjlighet och självförtroende hos alla elever. Denna mycket omarbetade upplaga är helt anpassad till GY11 och det centrala ämnesinnehållet. Den röda tråden i läromedlet är det demokratiska svenska samhället. Det gäller det politiska livet, arbetslivet och ekonomin – för människorna i det nya mångkulturella Sverige.  ELEVPAKET – DIGITALT LÄROMEDEL OCH TRYCKT BOKElevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok. DIGITALT LÄROMEDELDen interaktiva elevboken i det digitala läromedlet är inläst med textföljning, så att eleverna kan läsa, lyssna, stryka under, anteckna och söka. Till varje kapitel finns också interaktiva uppgifter, där de kan träna de ämnesspecifika begreppen och testa om de har förstått det viktigaste.  Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning Interaktiva uppgifter Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobilI det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt ElevbokHär beskrivs kortfattat hur det svenska samhället fungerar och fakta varvas med aktiverande uppgifter. Språket är enkelt och arbetsuppgifterna bjuder in till analys, diskussion och källkritisk granskning. Läromedlet kan även användas i introduktionsprogrammen. 

Framställningen präglas av enkelt språk, tydlighet och struktur för att skapa lust, möjlighet och … Brottsbalken : en kommentar Del I (1-12 kap.) : brotten mot person och förmögenhetsbrotten m.m. (Studentutgåva 7) ebok - Lena Holmqvist .pdf Bygga, fixa, bo : enkla projekt som gör hela skillnaden bok .pdf Anders Öfvergård LIBRIS titelinformation: Mittpunkt samhällskunskap.

Framställningen präglas av enkelt språk, tydlighet och struktur för att skapa lust, möjlighet och självförtroende hos alla elever. Denna mycket omarbetade upplaga är helt anpassad till GY11 och det centrala ämnesinnehållet.

RELATERADE BÖKOR