Samhällskunskap 1 50 p Elevpaket - Digitalt + Tryckt - - Ett hållbart samhälle

Samhällskunskap 1 50 p Elevpaket - Digitalt + Tryckt - - Ett hållbart samhälle - Pauline Göthberg, Gunnar Hultman, Inga-Lill Söderberg, Ylva Yngveson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pauline Göthberg, Gunnar Hultman, Inga-Lill Söderberg, Ylva Yngveson
DIMENSIONERA
11,72 MB
FILNAMN
Samhällskunskap 1 50 p Elevpaket - Digitalt + Tryckt - - Ett hållbart samhälle.pdf
ISBN
6152816146548

BESKRIVNING

ELEVPAKET – DIGITALT + TRYCKTOckså Samhällskunskap 1 50p – ett hållbart samhälle fokuserar på frågan om hållbarhet i vid bemärkelse och är anpassat för dagens mångfaldiga samhälle.Läromedlet är utvecklat för yrkesprogrammens kortare kurs Samhällskunskap 1a1, med samma inspirerande upplägg som Samhällskunskap 1 100p, och motsvarande aktuella fördjupningar, engagerande uppgifter, nutidsfrågor, filmer med mera.Målet är ett lättillgängligt och – för både lärare och elever – lättarbetat läromedel, där språket har anpassats så att det ska fungera väl även för elever med svenska som ett av flera språk.  ELEVPAKET– DIGITALT LÄROMEDEL OCH TRYCKT BOKElevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok. DIGITALT LÄROMEDELDen interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, vilket gör innehållet tillgängligt också för elever med särskilda behov. Dessutom finns nutidsfrågor, aktuella teman, filmer, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, uppdateringar och mycket mer.  Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning Faktafördjupningar och uppdateringar Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar Interaktiva uppgifter Aktuella teman Nutidsfrågor Stort antal filmer och mycket merI det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt ELEVBOKEleverna stimuleras här till tankar om sina egna och andras roller i samhället och om vilket ansvar vi har för oss själva och andra. Det handlar om hur vi kan uttrycka olika åsikter och komma fram till lösningar. Läromedlet är anpassat till yrkesprogrammens kortare kurs samhällskunskap 1a1.Samhällskunskap 1 50p – ett hållbart samhälle finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.

368 kr. ELEVPAKET - DIGITALT + TRYCKT Också Samhällskunskap 1 50p - ett hållbart samhälle fokuserar på frågan om hållbarhet i vid bemärkelse samt är anpassat för dagens mångfaldiga samhälle. Kompass är en läromedelsserie i samhällskunskap för gymnasiet.

1 : 13 sep. 2012 01:26: Annika Ehn Magnusson Personal: ĉ: Att kunna inför MASSMEDIA provet.docx Visa Ladda ned 14 kB: v.

RELATERADE BÖKOR