Tre spioner i kallt krig : Valter Krivitskij, Gusti Stridberg, Kim Philby

Tre spioner i kallt krig : Valter Krivitskij, Gusti Stridberg, Kim Philby - Wilhelm Agrell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Wilhelm Agrell
DIMENSIONERA
7,91 MB
FILNAMN
Tre spioner i kallt krig : Valter Krivitskij, Gusti Stridberg, Kim Philby.pdf
ISBN
2960727103450

BESKRIVNING

Berättelsen om tre gåtfulla agenter som rörde sig genom ett Europa där det spanska inbördeskriget utgjorde en gemensam arena och där de passerade metropolerna Wien, Berlin, Moskva och Paris. Deras livsberättelser bjuder på spänning och överraskningar och ger nya ingångar till en politisk och ideologisk brytningstid. Porträtten ger också en bild av spioneriets kärna, den konspirativa metoden, dubbelspelet och det ständigt närvarande hot som utgör dess lockelse, men också kräver sin tribut.Wilhelm Agrell är Sveriges förste och ende professor i underrättelseanalys.

... Berättelsen om tre gåtfulla agenter som rörde sig genom ett Europa där det spanska inbördeskriget utgjorde en gemensam arena och där de passerade metropolerna Wien, ...

Finns i lager. Köp Tre spioner i kallt krig : Valter Krivitskij, Gusti Stridberg, Kim Philby av Wilhelm Agrell på Bokus.com. Tre spioner i kallt krig Valter Krivitskij, Gusti Stridsberg, Kim Philby Pris: 279 kr.

RELATERADE BÖKOR