Vår tids största utmaningar

Vår tids största utmaningar - László Szombatfalvy | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
László Szombatfalvy
DIMENSIONERA
7,42 MB
FILNAMN
Vår tids största utmaningar.pdf
ISBN
1400686716715

BESKRIVNING

Världen har genomgått en exempellös förvandling de senaste hundra åren. Men befolkningsexplosionen, den oerhört snabba utvecklingen av vetenskap och teknik, liksom den förändrade livsstilen i industriländerna har också skapat stora problem och obalanser. László Szombatfalvy, som blev ett välkänt namn på den svenska aktiemarknaden på 1970-talet, pekar på bristen på riskvärdering när det gäller de globala problem som nu stundar. De risker som mänskligheten accepterar när det gäller de hot som vi står inför är många gånger större än de vi skulle acceptera inom andra områden som exempelvis inom biltrafiken eller trafikflyget. I Vår tids största utmaningar identifierar, analyserar och riskvärderar författaren fyra megahot som mänskligheten står inför miljöförstöringen, klimatförändringen, det politiska våldet och fattigdomen. Han skissar också på möjligheter att bemästra hoten eller åtminstone minimera riskerna.Det är den andra reviderade utgåvan av boken!

... För några veckor sedan fick Facebook böter för sin bristande hantering av persondata, och även om boten inte var nämnvärt stor så ser vi en tydlig trend där denna sektor och typ av affärsmodell börjar bli allt mer ifrågasatt. I Vår tids största utmaningar identifierar, analyserar och riskvärderar författaren fyra megahot som mänskligheten står inför miljöförstöringen, klimatförändringen, det politiska våldet och fattigdomen.

I boken ger László Szombatfalvy en kortfattad beskrivning av och koncentrerade reflektioner kring mänsklighetens aktuella större problem och de risker som dessa problem ger upphov till. Vår tids största utmaning. Facebook Twitter E-post.

RELATERADE BÖKOR