Försäkring och trygghet i en förändrad värld

Försäkring och trygghet i en förändrad värld - Anders Johansson, Anna Danielsson Öberg, Irene Wennemo, Alf Sjöblom, Håkan Svärdman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Johansson, Anna Danielsson Öberg, Irene Wennemo, Alf Sjöblom, Håkan Svärdman
DIMENSIONERA
9,75 MB
FILNAMN
Försäkring och trygghet i en förändrad värld.pdf
ISBN
4851430613622

BESKRIVNING

Rötterna till dagens försäkringsbolag och offentliga socialförsäkringar tränger djupt ner i historien. Redan på 1300-talet inrättades den första formen av obligatorisk brandförsäkring i Sverige och ett par hundra år senare blev socknarna skyldiga att ge medellösa åldringar och svårt sjuka fattigvård. I det moderna samhället är olika slags försäkringar en oumbärlig beståndsdel för den enskildes välfärd och trygghet men också för att ekonomin ska kunna fungera och utvecklas.  I Försäkring och trygghet i en förändrad värld diskuteras flera aspekter på försäkringarnas roll i samhället, deras historia och framtidens utmaningar. Boken ges ut i samband med att fackförbundet Forena, som organiserar de anställda inom försäkringsbranschen, fyller 100 år. 

Rapporten beskriver branschens... Försäkring hos Tre - 3Trygg. Trygghet för dina uppkopplade prylar.

Därför jobbar vi hela tiden med att hjäpa dig genom att ha öppet alla dagar, ge snabb hjälp vid skada och erbjuda tjänster som din vardag tryggare och enklare. Avtalsförsäkringarna ger dig som medlem och anställd en trygghet när livet förändras. Om din arbetsplats har kollektivavtal så har du rätt att söka pengar från våra avtalsförsäkringar.

RELATERADE BÖKOR