Sexindustrin på nätet : aktörer, innehåll, relationer och ekonomiska flöden

Sexindustrin på nätet : aktörer, innehåll, relationer och ekonomiska flöden - Sven-Axel Månsson, Söderlind Peter | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven-Axel Månsson, Söderlind Peter
DIMENSIONERA
12,88 MB
FILNAMN
Sexindustrin på nätet : aktörer, innehåll, relationer och ekonomiska flöden.pdf
ISBN
8898249416343

BESKRIVNING

Mer än 800 000 svenskar porrsurfar på nätet. Stora summor är i omlopp, men hur ser verksamehten ut bakom kulisserna? Hur är den organiserad med hänsyn till teknik, ekonomi och tjänster för produktion och försäljning av pornografi och sexuella tjänster på nätet? Inom ramen för ett tvärvetenskapligt samarbete mellan medieteknik och samhällsvetenskap har författarna utvecklat en analysmodell som beskriver relationer och ekonomiska flöden mellan sexindustrins aktörer på nätet.

Aktörer, innehåll, relationer och ekonomiska flöden Sven-Axel Månsson och Peder Söderlind 156sidor, mjukpärm, 2004. Samverkan på spel.

Känner mig så olycklig och ledsen! Hur vanligt är det att män. Lundgren, Eva och Westerstrand, Jenny (2003) Prostitutionen "i sig" - åtskillnadens förföriska diskurs i Våldets offer - vårt ansvar - nordisk konferens hösten 2002. Umeå: Brottsoffermyndigheten Månsson, Sven-Axel och Söderlind, Peder (2004) Sexindustrin på nätet - aktörer, innehåll, relationer och ekonomiska flöden. - och om hur de kan skapa brottsoffer och påverka mötet med brottsoffer på ett icke önskvärt sätt Oktober 2006 Bachner, ...

RELATERADE BÖKOR