Kallt men snällt : 16 berättelser om Sverige och vägen hit

Kallt men snällt : 16 berättelser om Sverige och vägen hit Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,7 MB
FILNAMN
Kallt men snällt : 16 berättelser om Sverige och vägen hit.pdf
ISBN
5798168055990

BESKRIVNING

Det var väldigt kallt men människorna var snälla. Så berättar Almaz Okubamichael om sitt första möte med Sverige. “Jag kom inte hit för att leka” säger Hosni Amer. “I bland märker jag av en slags vardagsrasism” berättar Maria Hussami. “Med kunskap är det mycket lättare” säger Hasoon Kasim.Hur var livet före flykten? Hur är det i Sverige? Varför flyr man och hur fungerar integrationen här? I den här boken möter du några personer som kommit till Sverige vid olika tidpunkter och av olika anledningar.

Skickas inom 5-7 vardagar. Köp boken Kallt men snällt : 16 berättelser om Sverige och vägen hit (ISBN 9789186099992) hos Adlibris.

tre studieförbund som blev ett. De formulerar de erfarenheter och värden som skapat förbundet, det arv som Sensus tar med sig till ... Kallt men snällt: Ny bok med 16 berättelser om Sverige och vägen hit ons, dec 16, 2015 15:01 CET Pris: 109 kr.

RELATERADE BÖKOR