Det var idag! 2020

Det var idag! 2020 - Ylva Liljeholm, Mats Hermansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ylva Liljeholm, Mats Hermansson
DIMENSIONERA
10,79 MB
FILNAMN
Det var idag! 2020.pdf
ISBN
3029656859144

BESKRIVNING

Tron att det finns en magi i datum – det är formen för den här kalendern. Det hände just idag! Två dagar i veckan möter du något som hänt i mänsklighetens historia vid ett särskilt tillfälle. Det som hände då har relevans för det som händer idag. Mänskliga öden och äventyr, hjältedåd, historiska kliv när det gäller demokrati och mänskliga rättigheter, krig och förintelse – det mesta kan förknippas med en specifik dag. I den här kalendern vandrar du genom år 2020 tillsammans med människor som har gått före. Deras upplevelser och erfarenheter kan bidra till reflektion om kärlek och hat, politik och kultur, livssyn och modernisering. Allt som hände då påverkar vår nutid. Så binds det samman då och nu, det som hände med det som händer, din vardag med världshistorien i stort och smått. Mänskliga handlingar i det förgångna knyts ihop med den värld vi lever i just idag.

... På Stockholmsbörsen rapporterar idag bland annat följande bolag: Idogen, KABE Group, Moberg Pharma, Starbreeze, ...

Först den hala figuren Anders Tegnell, sedan Norges statsminister Erna Solberg och statsvetaren Bo Rothstein. Jag tror att statsminister Stefan Löfven och socialminister Lena Hallengren kommer få det väldigt jobbigt framöver.

RELATERADE BÖKOR