Välkomna hit (svenska, engelska, persiska)

Välkomna hit (svenska, engelska, persiska) - Josephine A Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Josephine A Andersson
DIMENSIONERA
5,49 MB
FILNAMN
Välkomna hit (svenska, engelska, persiska).pdf
ISBN
7535777504532

BESKRIVNING

Boken är på dari, svenska och engelska.I Välkomna Hit kan du som är ny i Sverige eller vill veta mer om den hur det är här få möjlighet att lära dig om den svenska kulturen och det svenska samhället. I boken som är trespråkig kan du läsa om såväl dans runt midsommarstången, luciafirandet och fika. Och även hur den svenska skolan fungerar, att poliser är snälla och att man inte får slå barn.För varje såld bok skänker förlaget en bok till en nyanländ familj.

Den 22 maj 2017 släpps två trespråkiga upplagor av välkomna hit. På arabiska, engelska och svenska och dari, engelska och svenska.

Lexikon24.nu är skapad för att du snabbt och enkelt ska kunna översätta ord och texter till det språk du önskar. Välj det språk du önskar översätta ifrån högermenyn och ange sedan text eller ordet i det första textfältet som finns på varje sida. The Equality Ombudsman (DO) is a government agency that works on behalf of the Swedish parliament and government to promote equal rights and opportunities and to combat discrimination.

RELATERADE BÖKOR