DIY : the fanzine edition

DIY : the fanzine edition - Kristofer Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristofer Andersson
DIMENSIONERA
5,49 MB
FILNAMN
DIY : the fanzine edition.pdf
ISBN
2059594010410

BESKRIVNING

DIY - The Fanzine Edition - rikt illustrerad med över 400 svartvita bilderDIY. Do It Yourself. Gör det själv. Ett subkulturellt uttryck som andas punk och sjuttiotal. Men i själva verket är DIY en politik utan slutdatum. Den hörs fortfarande i basgångar tunga som hangarfartyg, i dikter som är redo för slagsmål, och den löper genom trådarna i en perfekt T-shirt.I DIY berättar gräddan av Sveriges nya generation kulturutövare för Kristofer Andersson om vad som driver dem och varför de fortsätter att göra det de gör. Hundra personer musiker, fotografer, modeskapare, konstnärer, poeter beväpnade med kassettband, tyger och piratkopierade dataprogram.DIY är en hyllning till en kultur som vibrerar av liv. För det är så här: Sverige sjuder av motkultur. En motkultur som inte vill det duktiga och tillrättalagda. Som i väntan på den fasta anställning som aldrig kommer skapar sin egen verklighet. På egna villkor.Fotografen ARVIDA BYSTRÖM om att bryta mot normer, om kroppsbehåring och retuscherade bilder.Musikern KARIN DREIJER ANDERSSON om hur det fortfarande är »samma skit som vänds ut och in: patriarkatet, kapitalismen, liberalismen och individualismen«.Poeten AASE BERG om att växa upp i en familj utan kulturellt kapital, hatet mot samhället och våldsamma läsupplevelser.Producenten, chefredaktören och gaymorsan PETTER WALLENBERG om ilskan från uppväxten och om nödvändigheten i det alternativa familjeskapandet.Popduon REBECCA & FIONA om att bredda bilden av att vara vänster, om att vara ett inverterat Ace of Base och om behovet av att ha en åsikt.DIY innehåller också intervjuer med Anastasia Ax, Tommie X, Our Legacy, Kajsa Ekis Ekman, Häpna, Anna Hallberg, Pontus Lundqvist, Liv Strömquist, Erik De Vahl, Gisela Schink, Emotion, Lyra Ekström Lindbäck, Drop Out Orchestra, Min Stora Sorg, Kornel Kovacs, Gnucci, Fasaan Recordings och ett sextiotal andra.Boken är rikt illustrerad med över 400 bilder som de medverkande själva bidragit med självporträtt, arbetsmiljöer, konstverk, betydelsefulla platser och föremål, skiv- och bokomslag och formgiven av Lars Sundh.KRISTOFER ANDERSSON, född 1984 och uppväxt i Akalla utanför Stockholm, har skrivit om musik, mode, konst och litteratur sedan 2005. Han är i dag chefredaktör för bon.se och redaktionschef för tidningen Bon.

And he's sharing new track 'No Glory In The West' to celebrate! DIY Magazine. DIY was launched in 2002 by then-editor Stephen Ackroyd & Emma Swann as an online-only publication called This Is Fake DIY, named after a song by Scottish indie pop band Bis and staffed largely by a freelance writing team from around the globe.

Just wish it came out every month :) Comme tous les ans, Stamtich organise son marché de Noël et reçoit donc des artistes et artisans qui vous proposeront des sérigraphies, des gravures, des livres, des objets sérigraphiés, des bijoux, des céramiques, de la couture… Features / Tracks . Listen.

RELATERADE BÖKOR