Medierna och etiken

Medierna och etiken - Martin Ahlqvist, Tommy Borglund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Ahlqvist, Tommy Borglund
DIMENSIONERA
11,37 MB
FILNAMN
Medierna och etiken.pdf
ISBN
2234781359790

BESKRIVNING

En helt ny bok om medieetik och dess roll i det framtida samhället skriven av Martin Ahlquist och Tommy Borglund. "Det behövs en förnyad diskussion om medieetikens funktion i ett nytt mediesamhälle. Den diskussionen vill vi vara med och bidra till. Vi hoppas och tror att den här boken ska vara till nytta, inte bara för journalister och studerande av kommunikation och journalistik, utan också för alla som i sitt jobb eller i sin vardag på något sätt påverkas av mediernas rapportering- både de ansvariga och de oansvariga utgivarna," säger Martin Ahlquist och Tommy Borglund. Boken innehåller intervjuer med: Hanna Stjärne, VD Sveriges Television, Thomas Peterssohn, mediechef med tidigare positioner som VD på MittMedia, TT och chefredaktör för Affärsvärlden, Lisa Bjurwald, journalist och chefredaktör för Författaren, Mårten Schultz, professor i civilrätt vid Stockholms universitet och författare, Sofia Olsson Olsén, chefredaktör Aftonbladet, Ola Sigvardsson, Allmänhetens pressombudsman (PO), Jesper Strömbäck, professor i journalistik och medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs universitet, och Nicklas Lundblad, adjungerad professor i innovation vid KTH och chef för Googles europeiska samhällspolitiska avdelning.

Där finns regler för hur reklam får vara utformad. Etik och religion. De flesta religioner har liknande moralregler men har de också samma uppfattning om vad som är rätt, gott och vilka man bör visa hänsyn? Finns olika uppfattningar inom religionerna? Det är centralt för alla religioner att tala om vad som är rätt och gott och hur vi bör leva så alla religioner har en etik.En del menar att Gud bestämmer vad som är rätt och fel. När du marknadsför en produkt eller tjänst i bloggar och andra sociala medier måste det tydligt framgå att det är reklam.

... Ditt medlemsnummer och lösenord får endast användas av dig personligen.

RELATERADE BÖKOR