Quel Bordel : En biografi om Christian Falk

Quel Bordel : En biografi om Christian Falk - Håkan Lahger | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Lahger
DIMENSIONERA
6,88 MB
FILNAMN
Quel Bordel : En biografi om Christian Falk.pdf
ISBN
5636695623527

BESKRIVNING

»Quel Bordel kan vara den bästa svenska musikerbiografi som skrivits.« Jan Gradvall i Di Weekend»Berättelsen om Christian Falk pulserar av liv.« Andres Lokko i Svenska Dagbladet Christian Falks liv var musik. Han spelade rock i Imperiet på 80-talet, gick på 90-talet över till modern dansmusik och hip hop och samarbetade med bland andra med Robyn, Timbuktu och Petter. 1999 gav han ut det trefaldigt Grammisbelönade albumet Quel Bordel. Denna biografi är rikligt illustrerad med både privata fotografier som aldrig tidigare publicerats och de mest ikoniska bilderna från Christian Falks karriär. »2014 gick Christian bort. Strax innan sin död berättade han om delar av sitt liv i Sommar i P1. Hans sista önskan var att den bok vi tillsammans påbörjat skulle färdigställas. Inga dörrar var stängda, nu skulle allt upp i ljuset, en gång för alla. Han sa gång på gång att jag fick prata med vem jag ville. Det här är därför inte min berättelse om Christian Falk. Det är hans egen, tätt sammanflätad med 50 andra röster om honom.«  Håkan Lahger är författare och har tidigare skrivit böcker om bland andra Ulf Lundell, Bob Dylan, Thorsten Flinck och Ingmar Bergman.

Den heter "Quel bordel" och är skriven av journalisten Håkan Lahger. Boken bygger Den 5 maj kommer en biografi om artisten och musikproducenten Christian Falk.

Den heter "Quel bordel" och är skriven av journalisten Håkan Lahger. Boken bygger Quel Bordel är ett studioalbum utgivet av Christian Falk 1999.

RELATERADE BÖKOR