Vinterdagbok

Vinterdagbok - Paul Auster | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paul Auster
DIMENSIONERA
7,60 MB
FILNAMN
Vinterdagbok.pdf
ISBN
7247091003254

BESKRIVNING

Under sitt sextiotredje år möter författaren Paul Auster plötsligt sitt eget åldrande. Han bestämmer sig för att börja skriva dagbok. Där följer han livet genom kroppens många förändringar: barndomen och upptäckten av sex, den nära relationen till mamman, tonårens svettiga basebollmatcher, lusten till skrivandet och sorgen efter pappans död. Han minns kärleken till sin första fru och son, och återupplever den bilolycka som nästan kostade hans nuvarande fru och dotter livet. När mamman dör blir han till sist tvungen att ta itu med sin egen dödsångest, panikattackerna som tar över både kropp och hjärna.I Vinterdagbok skriver Paul Auster om åldrandet och kroppen, var den har varit och vad den har varit med om.

I vinterskogen snusas det i bon och iden, sovs det djupt i gryt och bohålor, fast inte djupare än att fru Björn vaknar till, får ... I Vinterdagbok skriver Paul Auster om åldrandet och kroppen, var den har varit och vad den har varit med om. (Bonnier) Beskrivning Visa mera Beskrivning Visa mindre .

Författaren, född 1947, bestämmer sig för att börja skriva dagbok när han närmar sig 64 år och plötsligt möter sitt eget åldrande. I sin Vinterdagbok skriver Paul Auster till ett du som är han själv. De som läst hans tidigare verk vet att jaget i dem sällan är någon självklar entitet, snarare en oroande intighet, men ... Vinterboken är den roliga fortsättningen på succéboken Djuren i skogen! Här möter du djurfamiljerna igen, nu i en frusen och kall vintervärld.

RELATERADE BÖKOR